Kjøkkenportalen
  portalen.se
Portalen Interaktiv

Frekke detaljer


 

Beslagdesign.se

 

Det er de små detaljene som gjør den store forskjellen.

Ikke nok med at kjøkkeninnredningen er super stilig og i en moderne design så er lyslisten som lyser når du åpner skuffen, en detalj som virkelig gjør stor forskjell. Skuffen blir opplyst og blir en overskuelig lagringsplass som du lett kan finne tingene i.

Beslagdesign.se

Her har de gått et skritt videre og satt lyslisten på utsiden av interiøret. En pen innramming av den frittstående benkdelen og med frostet glassdør til en annen opplyst plass, blir det en fantastisk detalj på kjøkkenet. Man kan ikke unngå å lure på hvordan lyslisten og skapet ser ut i et mørkt rom. Annen dekorativ belysning kanskje er helt unødvendig?

 
Falmec.com

Når vi alikevel er inne på temaet lys, så må vi vise denne originale vifta. Det blir både et kunstverk og en kilde til lys, vakker og praktisk på samme gang en oppsiktsvekkende detalj. Mye fokus dras naturligvis til vifta og det vil sikkert bli et populært samtalstema.

 

Formodesign.com

For alle oss som elsker trøfler og andre deilige hjemmelagde delikatesser, kommer  denne vakre sjokoladeformen til sin rett. Små, søte mønstre som gjør den hjemmelagde sjokoladebiten så mye penere. En fin form som godt kan stå fremme selv om den ikke brukes.


Kullsyrekran fra Mora Armatur.se

En annen fantastisk detalj utviklet av kranprodusenter, de nye kullsyrekranene. Du kan få boblevann rett ut av kjøkkenkranen og slipper og slepe hjem litervis av Farris i plastflasker, som deretter må resirkuleres. En flott detalj på kjøkkenet som også er bra for miljøet.

 

Granitexperten

Den store argumentet for å bruke stein på kjøkkenet er at den er en naturlig produkt og har lang levetid. Steinen er brutt rett ut av naturen for å være en vakker og holdbar detalj i våre hjem. En fantastisk benkeplate i stein kommer garantert til å gi mye glede i fremtiden.

 

Minh.se
 

Sist, men ikke minst, så må vi benytte anledningen til å påpeke verdien av de myke delene. Med stilige kombinasjoner av gardiner og puter kan det skapes en god atmosfære på kjøkkenet med ganske enkle midler. Disse nydelige asiatisk-inspirerte puter vil gi kjøkkenet en fargerik detalj som garantert gir en varm og koselig følelse.

 

 

 


FLER ARTIKLER:


Belysning for kjøkkenet

Belysning for kjøkkenet

For at ditt kjøkken skal bli helt komplett så behøver du flere typer av belysning...

Belysning for kjøkkenet Belysning for kjøkkenet
Frekke detaljer

Frekke detaljer

Det er de små detaljene som gjør den store forskjellen...

Frekke detaljer Frekke detaljer
Nye fliser på kjøkkenet

Nye fliser på kjøkkenet

Selv om du egentlig har lyst til å renovere hele kjøkkenet, så kommer du ganske langt med bare å bytte ut flisene...

Nye fliser på kjøkkenet Nye fliser på kjøkkenet
Et nytt kjøkken er en investering

Et nytt kjøkken er en investering

Skap et enda mer brukbart rom med et splitter nytt kjøkken...

Et nytt kjøkken er en investering Et nytt kjøkken er en investering
ANNONSER
 
Portalen Interaktiv
Portalen Interaktiv AB
Kyrkvägen 7A
SE-444 31 STENUNGSUND
Tfn: +46 303-679 50
Fax: + 46 303-679 55
Epost: info@portalen.se
Webbplats: www.portalen.se