Kjøkkenportalen
  portalen.se
Portalen Interaktiv

Nye fliser på kjøkkenet


Selv om du egentlig har lyst til å renovere hele kjøkkenet, så kommer du ganske langt med bare å bytte ut flisene.


Forskjellen mellom å bytte ut hele kjøkkenet og bare bytte ut flisene er uendelige og de resultatene du kan oppnå kan være ganske så bra. Om man tenker på hvor mye tid vi bruker på kjøkkenet, så er det ikke overraskende at du kan bli litt lei av utseendet og kanskje lengter etter noe nytt. Kanskje du har et fullt funksjonelt kjøkken og ikke har noe stort behov for å bytte det ut av den grunn, men har heller et ønske om fornyelse som gnager? Renoveringen i sin tur fører til en positiv følelse og en renhet som føles godt sjelen og skal ikke bagatelliseres, så derfor ønsker vi nå å vise deg noen virkelig fine eksempler på hvordan du kan skape noe nytt på kjøkkenet, på en permanent og oppsiktsvekkende måte.Flisenes rolle på kjøkkenet er ofte langt større enn du kan forestille deg og den mest dramatiske måten å bli klar over det, er nok til å bytte ut hvite fliser til fliser med farge eller vice versa. Har du, for eksempel, små, hvite, glatte fliser over vasken, kan du i stedet erstatte dem med disse beige flisene med rutemønster som kommer fra Modena fliser- forskjellen vil overraske deg stort!
Hvis du dessuten velger å komplettere flisene på veggen med matchende fliser på gulvet, som i dette eksemplet hadde en mørk brun flis uten noe mønster, så blir forandringen dramatisk.

 

Om du har gått og sett på dine mønstrede fliser i mange år, kan det i steden være veldig fint å velge ensfargede fliser uten dramatiske effekter. Denne flisa fra Modena fliser gir med sine skrå kanter et vakkert liv i overflaten og med en annen farge på fogen så får du akkurat nok kontrast til at du kan føle deg veldig tilfreds. Mange tenker nok kanskje at svart flis passer bare sammen med hvit eller sort interiør, men et mørkere trekjøkken ville også gjøre seg veldig godt med denne flisa.Hvis du ønsker mer dramatisk forandring på kjøkkenet, kan du velge en mer ekstrem flis som virkelig skiller seg ut. Metallisk mosaikk med innfelte gullskimrende effekter i de vakre små mosaikkbitene føles nytt og spennende, både til lyse og mørke kjøkkeninredning. Om du også kompletterer med f eks gardiner eller kanskje brikker i samme matalliske fager så får du en god følelse i hele kjøkkenet. Dette og mange flere forskjellige fliser finner du på Flisekompaniet.

Planerar du att köpa ett av alla vackert lantliga kök till din villa så gäller det förstås att ditt kakel också stämmer överens med det lantliga temat. Ett mild och ljust kakel, gärna i en svag aprikos ton ger en perfekt romantisk stil och passar strålande till den lantliga köksstilen. En klassisk storlek på plattorna ger ett passande intryck till lantköket och blir dessutom till den sammankopplande länken mellan dina skåp och öppna hyllor.

Planlegger du å kjøpe en av de mange vakre rustikke kjøkken til villaen så gjelder det også at flisene følger det rustikke temaet. Milde lyse fliser, gjerne i en svak aprikos tone gir en perfekt romantisk stil og passer glimrende til den rustikke stilen. En klassisk størrelse på flisene gir også et passende inntrykk til kjøkkenet og blir det som gjör at det blir en sammenheng mellom skap og åpne hyller. 

Vi vil gjøre deg oppmerksom på at om du bytter ut flisene så kan det gjøre mye for de som ønsker å forandre utseende på sitt kjøkken og her på Kjøkkenportalen vil du finne mange forskjellige produsenter av fliser.
Klikk på menyene til venstre for å komme til vegg-og gulvfliser og når du vel er inne på sidene så kan du deretter besøke de ulike produsenter nettsider, se inspirerende bilder og finn de forskjellige produsentens kontaktinformasjonen med den nærmeste butikken
i ditt område.

 


FLER ARTIKLER:


Nye fliser på kjøkkenet

Nye fliser på kjøkkenet

Selv om du egentlig har lyst til å renovere hele kjøkkenet, så kommer du ganske langt med bare å bytte ut flisene...

Nye fliser på kjøkkenet Nye fliser på kjøkkenet
ANNONSER
 
Portalen Interaktiv
Portalen Interaktiv AB
Kyrkvägen 7A
SE-444 31 STENUNGSUND
Tfn: +46 303-679 50
Fax: + 46 303-679 55
Epost: info@portalen.se
Webbplats: www.portalen.se